Dania ciepłe
boeuf strogonow
boeuf strogonow z pierożkami tortellini
pierś kurczaka faszerowana rokpolem w sosie szpinakowym
szparagi z szynka parmeńską zapiekane pod beszamelem
kaczka luzowana faszerowana cielęcina i rodzynkami z
grillowana pierś kaczki w sosie pomarańczowym
tarta z kurkami, szynką parmeńską i gorgonzolą
schab pieczony ze śliwka po staropolsku
polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
polędwica wołowa faszerowana borowikami w cieście francuskim
łosoś pieczony ze szpinakiem zawijany w ciasto francuskie
łosoś pieczony na parze ze szparagami w białym sosie
pierś kaczki w sosie gruszkowym ratatouille z pestkami słonecznika
medaliony cielęce z kluskami tagliatelle z winogronami i rodzynkami
kotleciki jagnięce w sosie miętowym
ryba sola zawijana w płaty grillowanego bakłażana z suszonym pomidorem
rolada z polędwiczek wieprzowych faszerowana grzybami
sandacz w sosie z kurkami
Dodatki
dziki ryż
ryż z warzywami
kasza gryczana z cebulką
młode ziemniaki z wody
ziemniaki opiekane w ziołach
brokuły w sosie gorgonzola zapiekane z parmezanem
fasolka szparagowa z czosnkiem
warzywa grillowane – papryka, cukinia, bakłażan
sałata mix ruccola, roszponka, parmezan truskawki, sos balsamiczny