krewetki królewskie w sosie ziołowym
roladki z cukinii z kozim serem, suszonym pomidorem i krewetką
roladka z serem mascarpone i czerwonym kawiorem
roladka z serem mascarpone i czarnym kawiorem
ruloniki z musem łososiowy
tatar z łososia ze świeżym imbirem i szalotką
tatar z polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym
delikatny mus tuńczykowy
pomidor cherry nadziewany kozim serkiem
carpaccio z piersi kaczki z parmezanem i kaparami
carpaccio z polędwicy wołowej na rukoli ze świeżym parmezanem
carpaccio z wędzonego indyka z musem z mango i migdałami
mozzarella bufalo zawinięta w szynkę parmeńską
przegrzebki w sosie grejpfrutowym
cielęcina z sosem z tuńczyka vitello tonato
pasztet z orzeszkami pistacjowymi
pasztet z pieprzem marynowanym
schab po warszawsku z musem chrzanowym
płaty polędwicy wołowej pieczonej w ziołach z czerwonym pieprzem
pomidory faszerowane krewetkami w sosie cocktailowym
gruszka faszerowana puszysta pastą z sera gorgonzola i orzechami
szparagi zawijane w szynkę z kroplą sosu ziołowego
rostbef pieczony
rożki z wędzonego łososia z krabami
deska mięs pieczonych (karkówka, schab środkowy z morelą,
deska serów francuskich z winogronami
deska specjałów włoskich (szynka parmeńska, mortadela włoska, karczochy)
różyczki z sera szwajcarskiego z winogronami
śledź z cebulką i winogronami